w titel
"Verbinden. Innoveren. Ondernemen. Informeren.''

Nieuws


Terug naar overzicht

27-07-2023

Onthulling Eerste Standhouders Automotive Contactdagen Over Twee Weken!

Spannend nieuws voor iedereen in de auto-industrie! De organisatoren van de Automotive Contactdagen hebben aangekondigd dat zij over precies twee weken de eerste tien standhouders van het evenement zullen onthullen. Dit evenement, dat op 6 & 7 Maart 2024 in Geleen bij Glanerbrook zal worden gehouden, belooft een hoogtepunt te worden in de kalender van de industrie.

📣 "We zijn opgewonden om de eerste tien standhouders bekend te maken," zeiden de organisatoren in een recente Facebook post. "We hebben een geweldige line-up van toonaangevende bedrijven die staan te popelen om hun nieuwste producten en diensten te presenteren. Dit belooft een veelbelovend evenement te worden."

In de aanloop naar de bekendmaking worden volgers aangemoedigd om hun Facebook-pagina te volgen voor het laatste nieuws. Door dit te doen, kunnen ze er zeker van zijn dat ze het laatste nieuws en de updates direct in hun nieuwsoverzicht ontvangen.

Mis deze kans niet om als eerste te weten te komen welke bedrijven op het evenement aanwezig zullen zijn. Volg de Automotive Contactdagen op Facebook vandaag nog!

De hashtags #ACDLimburg, #AutomotiveContactdagen, #Exposanten, #VolgOnsNu en #LaatsteNieuws worden gebruikt om de aankondiging te volgen op sociale media.

De Automotive Contactdagen beloven een opwindende kans te zijn om te netwerken, te leren en de nieuwste trends in de auto-industrie te ontdekken. Blijf op de hoogte van de laatste updates door de organisatoren op Facebook te volgen.Terug naar overzicht